Alla inlägg under februari 2007

Av Pernilla - 21 februari 2007 09:15

Idag har jag besök på jobbet av dottern och hon är redan uttråkad. Hon har tittat i alla fotokataloger och kommenterat en och annan, men det hör väl till? Nu är hon rastlös så jag får väl snart hitta på något att sysselsätta henne med. Hon ska få strimla en massa papper i ett pappersstrimmlare. Och här finns massor! Min företrädare var en hamster i sitt förra liv tror jag:)!!! Så hon kommer absolut inte klaga på att vara sysslolös sen!Det ska ju snöa übermycket idag så vi får kanske ta oss hem i rimlig tid så att vi inte blir kvar här över natten för det låter mindre kul:(

Av Pernilla - 20 februari 2007 18:05

Idag blev vi som jobbar bjudna på semlor till eftermiddagskaffet, mumisgt men dumt eftersom jag bestämt att jag skulle fika med en kompis idag. Men det hindrade inte mig så jag fikade med henne sen vid 16-tiden så nu är jag sockertoppad! Har inte ätit något vettigt sen lunchen så jag borde äta lite mat snart men jag är inte hungrig än! Alla äter på sitt håll idag så det blir inget matlagande. Tar nog en macka eller två lite senare!

Av Pernilla - 20 februari 2007 07:19

Veckans tema är Nyttig och här är mitt bidrag till veckans tisdagstema, ett äpple som landat på den mossbeklädda gärdsgården i trädgården till vår stuga. Både vackert och nyttigt!

Vad är det här? Vill du veta mer? Läs då här: http://vimsig.com/tisdagstema/

Av Pernilla - 19 februari 2007 19:52

Nu är det snart dags för sista avsnittet av Saltön och sen är det Cityakuten efter det. En riktigt mysig tv-kväll. Ska nog poppa lite popcorn senare och kvällen är fulländad, eller? :)

Av Pernilla - 19 februari 2007 16:13

Det sköna med lov är att man kan ta lite kortare arbetsdagar. Rensade undan massor på mitt skrivbord, skönt. Nästan färdig med det så det verkar som om det blir hemmadagar i slutet på veckan. När jag kom hem snubblade jag över alla stora skor i hallen, sisådär en 6-7 par. Tonårspojkar har väldigt väldigt stora skor överlag:) Kul att de vill vara här i alla fall, de verkar trivas eftersom de är här nästan dagligen. Men det är bara bra!!! Då vet jag var jag har sonen.Idag blir det snabb och enkel middag, korv med bröd. Gott ibland men inte för ofta.

Av Pernilla - 19 februari 2007 08:56

Fast jag jobbar ju såklart men här är tomt. Vi är ett tiotal som jobbar av ca 150 stycken och alla elever har ju lov. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt idag så att jag kan vara hemma i slutet på veckan. Det hade varit skönt! Har en hel del administrativt på mitt skrivbord men jobbar jag bara på så hinner jag alldeles säkert.Annars ska jag inte göra så mycket idag. En helt vanlig vardag helt enkelt. Fast med tonåringar i huset så vet man aldrig vart det slutar. Så vi får väl se om det är en vanlig vardag eller inte:)Sopp/grytan igår var väldigt smarrig. Rekommenderas! Jag har med mig resterna till lunch idag till mig och min kollega. Hoppas att hon gillar den!Ha det så bra idag, det tänker jag ha!!!

Av Pernilla - 18 februari 2007 21:43

Såg världens grej i förmiddags! Blev så glad och blir glad så fort jag tänker på det. En invandrarkvinna i 50-60 årsåldern med slöja kommer gåendes utanför vårt hus. I handen har hon 2 jättestora helliumballonger. Vi kan se att det står något på dem men inte vad. Tänker att hon är nog på väg till en uppvaktning av något slag. Börjar klura på var hon är på väg och vem hon skulle uppvakta etc. När hon kommer närmre ser vi vad som står på ballongerna och då kan jag inte låta bli att skratta. Med stora bokstäver på ballongerna står: "You sexy thing!"Och nu funderar jag ännu mer på var hon var på väg och vem hon skulle uppvakta. Eller om hon själv hade fått dem. Hon gjorde min dag:) Så himla söt!Exakt sådana här ballonger var det:)

Av Pernilla - 18 februari 2007 16:58

Lagar middag för fulla muggar, en slags sopp-gryta. Hoppas den blir god, har bara slängt i det som verkar gott. Potatis, purjolök, rödbetor, kyckling och champinjoner + kryddor, buljong och creme fraiche. Jag tror det blir bra men man vet aldrig. Ska ha ett gott rött vin till och valnötsbröd. Återkommer med recension sen.

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards