Alla inlägg under augusti 2007

Av Pernilla - 19 augusti 2007 20:15

Nu har jag shoppat loss på loppisen! Jag köpte 5 böcker, en tidning, en pärm, lite garn och knappar, 2 koppar(den ena till svärmor och den andra ska jag ha på jobbet) och 5 glas. Tyvärr så gick 2 glas i kras men jag har i alla fall 3 kvar. Syrran var också där och köpte 2 tröjor till barnen och dottern blev superduper glad för den ena tröjan. Den var nog från slutet av 70- eller början av 80-talet och verkligen cool.


Tack för inbjudan Nini men tyvärr läste jag inte det förrän nu!

Av Pernilla - 19 augusti 2007 10:30

Är jag klen, eller? Är helt slut i kroppen idag också, höfterna är värst. Tur jag inte går ut så ofta. För då hade jag inte orkat mer än att ligga i sängen hela dagarna och det verkar ju supertrist. Jaja, sånt är livet. Alvedon och sen på det igen!


Idag ska jag åka med en kompis på scouternas loppis i Rydsgård. Den brukar vara kul, hoppas jag hittar en massa fynd. Förra året hade jag flera kassar med mig hem och det mesta har jag använt. En kappa jag köpte ligger dock i källaren, den var ett felköp och ska snart lämnas till någon insamling.


För er som känner dottern min så finns hon att skåda på den lokala tidningens sajt.


Nu ska jag äta frukost, stenungsbakat bröd från olof victor med ägg på och ett stort glas mjölk.

Av Pernilla - 18 augusti 2007 12:14

Idag är jag trött och sliten efter gårdagen, ont i höfterna och fötterna, men det är det värt. Vi hade en supertrevlig kväll. Först åkte vi in till Malmö och käkade på en indisk restaurang. Vi var sju stycken. Jag bjöd sambon, det var min födelsedagspresent till honom och han blev nöjd. Maten var god. Efter den indiska maten gick vi vidare och drack öl/cider på en pub. Sen drog vi vidare till konsertstället. Där träffade vi på lite fler kompisar. Men det var så hög ljudvolym så det var svårt att prata med varandra. Vilket var lite tråkigt när man träffar folk man inte träffat på länge. Men det var jätteroligt att se bandet. De är jätteduktiga och bra! Men det är lite märkligt att se sina kompisar bli helt andra personer på scen än vad man är van vid:) En sak som var superduper kul det var att H kom dit!! Jag blev så glad. När vi sen var helt slut och skulle ta oss hem så var det himla skönt att vi fick skjuts. Väl hemma mötte vi sonen som precis kom hem och dottern som hade kommit hem en liten stund tidigare, de hade båda varit inne på Malmöfestivalen och kollat på konserter. Gick och la oss vid 02.30 och försökte somna trots technomusiken från grannhaket. Och det gick faktiskt efter en stund:)


Idag ska jag bara ta det lugnt. Kanske städa lite efter Inkas slakt av gosedjuren hon fick igår. Sambon är och köper en ny dammsugare då den gamla brann upp häromdagen. Ikväll kommer nog kompisar hit och barnen ska nog till Malmöfestivalen åtminstonde dottern.

Av Pernilla - 17 augusti 2007 17:23

Här är bilder på min nya frisyr. Sen att sambon inte orkade resa sig upp så fotona blev i grodperspektiv får ni stå ut med:)

Av Pernilla - 17 augusti 2007 15:15

1. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?

Ska jag sätta upp håret eller ha det hängande


2. Hur mycket kontanter har du på dig?

Inte en enda krona på mig, men i plånboken som ligger i väskan har jag en del.


3. Vilket ord rimmar på "test"?

Fest


4. Favoritplanet?

Jorden


5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?

Ingela


6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil?

Har just nu Anna Ternheim feat Fyfe Dangerfield med Lovers Dream


7. Vad har du på dig på överkroppen just nu?

Bh, Rött linne och svart tunika


8. Sätter du etiketter på dig själv?

Betyder vad? Fattar inte frågan:)


9. Vad är det för märke på skorna du har på dig?

Har inga på mig


10. Ett ljust eller mörkt rum?

Ljust


11. Vad gjorde du vid midnatt?

Sov


12. Vad står det i ditt senast mottagna SMS?

Fint:) e du nöjd? Puss (från dottern angående frisyren som jag mms:ade en bild på till henne.


13. Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?

Ca 400-500 meter ehmifrån


14. Vilket uttryck använder du mest?

Sjukt tror jag:(


15. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?

Till dottern för någon dag sen.


16. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?

Hunden


17. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?

Inga om man inte räknar antidepressiva för iså fall är det en sort.


18. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?

Inga


19. Vilken ålder har varit bäst hittills?

Vet inte


20. Din värsta fiende?

Mat


21. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?

En bild på en staty som jag tog häromdagen


22. Vad var det senaste du sa till någon?

Trevlig helg


23. En miljon dollar eller förmågan att flyga?

En miljon dollar, tack!


24. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?

Finns många


25. Senaste låten du lyssnade på?

Wicked game med HIM

Av Pernilla - 17 augusti 2007 15:10

Idag har jag varit och friserat mig och det blev en helt ny frisyr. Flikig bob som sluttar ganska mycket framåt. Bild kommer kanske senare. Blev nöjd.


Annars har vi haft en fattig kickoff idag med "friskis och svettispass", alltså allvarligt! Jag och en kollega tog en promenad istället. Sen var det lunch på en sylta, ingen höjdarmat. Men sen körde jag och min kollega till Emmaus och jag fyndade lite: En kenttröja till dottern, en kofta, en munkjacka och ett par byxor till mig, sudokotidning till dottern, 3 böcker till mig och 2 gosedjur till Inka.


Nu ska jag vila lite inför utgången ikväll. Och jag måste ju göra mig iordning så klart:)

Av Pernilla - 16 augusti 2007 19:35

Jaha, dagen idag började som igår. Och jag gick faktiskt hem vid lunch. Smet ifrån Kickoffen. Orkade inte mer. Jag ska försöka ta mig till jobbet imorgon också, vi ska ha kickoff del 2 som dock inte verkar kul, och sen nästa vecka ska jag beställa en tid hos min läkare. Jag skulle inte dit egentligen förrän i mitten på september men det bryr jag mig inte om!! Har han ingen besökstid så ska jag i vart fall prata med honom i telefon. J**la skit att jag ska må så här!!


Jag var och träffade H när jag smet från jobbet och det är alltid bra men jag var inte riktigt närvarande kände jag.


Imorgon ska jag klippa mig och på kvällen ska jag, sambon och en hel del kompisar gå ut och äta sen ska vi gå och lyssna på en kompis band The Southern Hostiles när de spelar, ska bli jätteroligt. Hoppas jag orkar bara!! Här kan ni lyssna på dem: http://myspace.com/thesouthernhostiles

Av Pernilla - 15 augusti 2007 14:22

Idag är ingen bra dag. Mådde bra när jag vaknade imorse men sen mådde jag pest på bussen, fick världens ångest och hyperventilerad helt utan förvarning. Funderade allvarligt på att ta vändande buss hem men jag bet ihop och gick till jobbet. Kändes lite bättre när jag kom hit och dagen har varit ok. Jag ringde till H och pratade av mig vilket var skönt. Hoppas att det inte blir mer av det. Jag lovar att jag ska lyssna på mig själv och min kropp men ibland måste man väl ändå bita ihop lite, eller? Och nu är det ju bättre. Jag vet att om man sopar för mycket under mattan så snubblar man till slut men måste man inte göra det lite ibland? Eller har jag helt fel?

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards