Alla inlägg under augusti 2007

Av Pernilla - 28 augusti 2007 12:05

Det är en sak jag inte fattar och det är hur det kommer sig att jag blir anfådd av minsta lilla. Jag försöker göra lite saker för att slippa mig själv och mina tankar en stund men det går inte så bra. Försökte lösa korsord- anfådd och hjärnmos, försökte hämta posten (3 meter till dörren typ) - anfådd och hjärnmos, chefen ringde -anfådd och hjärnmos. Alltså nog för att jag har dålig kondition men så dålig????? Nej, det måste vara något annat. Tips någon?

Av Pernilla - 28 augusti 2007 08:20

Jag kör en favorit i repris. Jag vet att jag använde mig av detta lilla charmtroll till temat favorit men jag kan inte låta bli. Är inte lilla I charmig så vet jag inte vem som är det:) Och det var henne jag hade förmånen att passa häromdagen!!!

Av Pernilla - 28 augusti 2007 08:09

Känner mig som en zombie. Jag tog en av de nya tabletterna innan jag gick och la mig igår och visst den fick mig att sova men det känns som om jag sover fortfarande fast jag är vaken. Hjärnan känns borta och kroppen seg. Är det så det ska vara? Antingen ledsen och deprimerad eller som en zombie? Enligt min läkare så kan jag ta dem upptill 3 gånger dagligen och 1-2 tabletter åt gången. Men jag tror att jag håller mig till 1 tablett innan jag ska sova. Och även om jag sov så drömde jag och denna gången var det en skitläskig dröm:( Om flugor och flugbajs och en massa annat äckel.


Jag gjorde som läkaren sa åt mig idag. Jag ska försöka skapa rutiner. Så jag satte klockan, gick upp och gick ut med hunden och satte mig vid datorn. Ska försöka äta frukost vad det lider. För jag fattar ju att hjärnan inte heller mår bra av näringsbrist men vem vill äta när man mår illa hela tiden?


Jag tänkte även ta itu med tisdagstemat och sen får vi se vad jag orkar. Men en sak är jag i alla fall tacksam över och det är att jag kan läsa och att jag orkar läsa. Så det ska jag i alla fall göra idag, fortsätta på min bok!

Av Pernilla - 27 augusti 2007 19:27

Vecka 35
Musik

  • Vad lyssnar du på för typ av musik och vad är det du gillar mest med den musiken?

Jag gillar många olika typer av musik. Rösten på sångaren/sångerskan är det viktigaste för mig. Har sångaren/sångerskan en speciell röst då är jag såld.

Så det är allt från punk till listmusik. Men som sagt inte vad för något som helst.


  • Vad lyssnade du på när du var yngre, i tonåren? Om du är tonåring nu, så vad lyssnade du på som barn?

Mest punk


  • Finns det någon musik du inte klarar av att lyssna på? Vad, varför?

Techno fixar jag inte. Dels är där oftast ingen sång och i mina öron låter det lika alltihop.


  • Nämn fem artister du har sett live/skulle vilja se live.

Sett live: Nirvana, Midnight oil, Cornelis Wreeswijk, Bad Religion och The Ramones, Ebba Grön, D.A.D mfl (Många festivaler som ung)

Vill se live: Bad Religion (igen), Pink, Robbie Williams, H.I.M och Elvis (om han hade levt)


  • Har du någon autograf, vem/vilkas? Finns det någon du skulle vilja ha?

Nej, har ingen autograf och vill ingen ha.

Av Pernilla - 27 augusti 2007 13:07

Nu har jag varit hos läkaren. Eller jag har varit hemma ett tag och fixat saker med jobbet. Läkarbesöket gick bra även om jag började gråta så fort jag fick syn på honom. Han lyssnade och tog på allvar. Jag blev sjukskriven tom den 18/9-07 till att börja med. Jag ska dubbla medicindosen + äta en annan medicin. Han skickar remiss till en privat psykiatrisk öppenvårdsmottagning. Och han har bokat in en tid då han ska ringa mig. Så det känns bra även om det inte känns bra!


Har pratat med min bästa arbetskollega och hon ska prata med dom på jobbet och se till att de tar in en vikarie. Dels för att allt ska funka, dels för att jag ska kunna vara lugn och inte gå och oroa mig för att ungdomarna inte får det det behöver och har rätt till.

Av Pernilla - 26 augusti 2007 18:59

Den tar ju aldrig slut:( Jag har ingen ro i kroppen. Bara vill att det ska bli imorgon kl 10 så att jag kan få komma till min läkare.

Av Pernilla - 26 augusti 2007 08:55

I natt har jag sovit lite bättre, även om jag var vaken ett par timmar i natt och när jag sov drömde jag en märklig dröm som involverade personer som gick på samma skola som jag i högstadiet. Personer som jag inte tänkt på sen dess och knappt då för det var inga som jag umgicks med eller skulle velat umgås med. Mycket märklig dröm. Den där hjärnan blir jag inte klok på!

Av Pernilla - 25 augusti 2007 09:53

Blä, vad jag sovit dåligt inatt. Kanske 4-5 timmar på sin höjd. Skitjobbigt att inte kunna sova. Och när jag väl sover så drömmer jag en massa obehagliga saker. Som att jag fick diagnosen alzheimers och att min läkare sa att om 10 år är du helt borta:( Beror antagligen på att mitt minne just nu inte är vad det borde vara. Jag brukar vara den på jobbet som kommer ihåg allting men nu kommer jag inte ens ihåg namn på elever m.m Mycket obehagligt!


Dottern var på Malmöfestivalen igår igen och tappade mitt busskort på The Arkkonserten, så någon lycklig kan åka mellan Malmö-Lund i 3 veckor till. Kul, not! Fast det var bättre hon tappade bort det än sig själv! Sambon var också ute igår och stank bara sprit när han kom hem. Finns det något äckligare? Blä! Sonen var ute på sin första pubrunda igår och kom inte hem alls utan smsade mitt i natten att han skulle sova hos en kompis. Jaja, han hörde av sig i alla fall.


Jag är ledsen för att min blogg är sjukt trist och deppig nuförtiden men det är så jag är just nu och det får ni ta. Fixar ni inte det så är det synd för er, jag kan tyvärr inte göra något åt det. Jag önskar, tro mig, att jag kunde göra något åt det. Just nu känns det som en evighet till måndag och mitt läkarbesök men om jag tar en minut i taget så ska det nog gå.


Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards