Alla inlägg under november 2007

Av Pernilla - 7 november 2007 08:33

Igår var också en helt ok dag. Jag vågar knappt skriva att det går på rätt håll men det är bättre. Inte bra, långt ifrån bra men bättre. Visst kommer bakslagen, särskilt om jag gör något utanför hemmet. Är jag hemma så är det ganska ok men så fort jag ska något utanför så kommer oron. Och den är hemsk och malande och jag vet inte vad jag ska bli av då. Så jag håller mig helt enkelt hemma. Fotbojestraff utan fotboja:( Kanske en affärsidé? Att avtjäna någons fotbojestraff. Nej, det är nog inte så bra kanske. Tänk om de hittar på något skit när de är på fri fot och jag sitter med bojan, de har ju bojan av en anledning. Nej, jag får väl hålla mig till mitt eget "straff", depressionen. Undras vad jag har gjort bara. Tur att jag trivs i vår lägenhet i alla fall.


Igår kom min svägerska på kaffe och vi pratade och hade trevligt en stund. Sen på eftermiddagen kom en journalist och en fotograf för att intervjua sonen och dottern till en kommande bok. De var trevliga. Inte för att jag var med mer än när vi fikade men barnen tyckte också att de var trevliga. Nu blir det en lång väntan innan de får se det färdiga resultatet.


Idag är ju inte vädret på topp så det blir nog bara en Inkapromenad senare.

Av Pernilla - 6 november 2007 11:19

Mitt bidrag till veckans tisdagstema en/ett är en bild på mitt favoritäpple som här faktiskt dessutom blivit två:) Det växer i vår stugträdgård men jag har ingen aning vad det är för sort. Någon som vet?

Av Pernilla - 6 november 2007 08:44

Igår var en helt ok dag. Sov middag 2,5 timme mitt på dagen. Undrar när jag inte ska behöva det längre?  Dottern lagade pannkakor till middag. Det var mums.


Om en stund ska jag ta itu med disken, för lite senare kommer min svägerska hit på en kopp kaffe och lite skitsnack.


Idag tog jag morgonturen med Inka och det var ju riktigt kallt ute. Men jag hade min vinterjacka på mig, tur det. Den känns som ett tält efter de 15 kilona jag gått ner, men det får i alla fall plats en massa tjocka tröjor under om det blir en riktigt kall vinter:)

Av Pernilla - 5 november 2007 08:13

Gårdagen blev en hyfsad dag! Även om jag var supertrött på kvällen för det blev ingen middagslur. Sambons bror och delar av hans familj var här en stund på eftermiddagen. Jag hade till och med bakat en äpple- och kardemummakaka att bjuda på. Inte dåligt!! För att vara just nu alltså! Förr hade det inte varit något. Då svängde jag ihop kakor lite då och då. Kunde baka på morgonen medan de andra gjorde sig iordning när vi skulle till stranden etc. Men den tiden är förbi, tror jag. Men jag hoppas att jag kommer att orka laga mat och baka mer än jag gör idag. För idag är det nästan noll:(


Idag ska jag knåpa ihop några kort, ev. gå en promenad och framförallt vila.

Av Pernilla - 4 november 2007 10:01

Igår var ingen bra dag. Kroppen var full av oro som var hopplös att få bort. Jag försökte med promenad, hjälpte inte. Till slut var jag tvungen att ta en tablett för att få bort den. Jag blev trött av tabletten och sov en stund och när jag vaknade var det något bättre. Det är precis som om jag gör minsta lilla utöver att vara hemma en dag så straffar det sig dagen efter. Det kan väl inte vara meningen att jag bara ska vara här hemma? Jag vet att det tar lång tid men.......


Jag hoppas på en bättre dag idag. Just nu känns det ok men jag ropar inte hej......

Av Pernilla - 3 november 2007 08:55

Vi hade en bra stund hos pappas moster. Så mysigt att träffa henne. Men puh vad jag var trött sen. Satt som klubbad i fåtöljen. Men jag lyckades hålla mig vaken och se isprinsessan. Så där tyckte jag att den var.


Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Jo, en sak vet jag och det är att jag ska ut på en promenad i alla fall. Kändes igår att jag satt mycket still. Så när jag kom hem tog jag Inka och gick en långpromenad.

Yr!

Av Pernilla - 2 november 2007 10:15

Oj, vad jag blev yr efter frukosten. Blev tvungen att gå och lägga mig en stund igen. Nu har det gått över. Jag har duschat och känner mig något piggare. Så nu väntar jag.....

Av Pernilla - 2 november 2007 07:58

Idag känns det inte lika segt, så jag hoppas på en bättre dag.


Min bästa läkare ska ringa mig runt lunch och innan dess ska jag bara ta det lugnt. I eftermiddag ska jag följa med mina föräldrar och hälsa på pappas moster, mys:)

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards