Alla inlägg under maj 2007

Av Pernilla - 7 maj 2007 11:23

Jobbar på som vanligt........men i eftermiddag ska jag gå till The phone house igen. Giv mig styrka så att jag inte exploderar där inne. Jag ska vara så lugn och fin! Sen efter det ska jag fika med en kompis. Ska bli trevligt att snacka skit en stund!

Av Pernilla - 7 maj 2007 08:04

Det här känns inte som mina frågor precis. Jag och sambon har varit tillsammans i 20 år så det var ett tag sen vi träffades. Visst kan man flörta och dejta med varandra inom förhållandet men vi känner varandra alltför väl för att det ska kunna tas på fullt allvar:)


Vecka 19
Flört & Dating


· Vad är ditt bästa flörttips?

Uppmärksamhet och omtanke


· Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Nej.


· Vad är det första du lägger märke till hos en kille?

Ögonen och händerna


· Beskriv den bästa daten du varit på.

De små "miniweekends" som jag och sambon varit på. Som tex. när jag och sambon bodde över på Klitterhus. Sanslöst god mat, fint väder, vi hade mysigt tillsammans. På sen kväll/natt satt vi på stranden i den ljumma kvällen och pratade och pratade. Kanonhelg!


· Har du provat nätdating?

Nej, det fanns inte för 20 år sen!

Av Pernilla - 6 maj 2007 17:55

Den lilla har nu blivit namngiven och allt gick bra. Goda mackor och en sanslöst god tårta som var formad som en spjälsäng. Snygg och god! Goda hembakta maränger i rosa och blått också. Lilla I fick massor av presenter. Av oss fick hon en Jumping Jack från danska Roommate(som på bilden), en liten rutig resväska och en nyckel att använda i framtiden när hon behöver komma hemifrån:) Sambon skötte sig som fadder!


Nu ska jag gå och diska lite tänkte jag och sen blir det nog en tv-stund.

Av Pernilla - 6 maj 2007 09:25

Rapsfälten blommar för fullt runt skåne! Finns det något vackrare somrigare att titta på? Det och syrener känns försommar och skolavslutning. I år är det supertidigt så det gäller att komma ihåg att njuta:)

Av Pernilla - 6 maj 2007 09:09

Vaknade idag av halsont, buuu:( Inte roligt. Hoppas att det snart går över!


Idag ska vi på namngivning av lilla I. Sambon ska vara fadder till henne. Vi har fixat en mycket speciell present som vi hoppas blir uppskattad. Vad det är kan jag inte kan skriva om här för man vet aldrig vem som läser. Rapporterar om jag kommer ihåg det sen.


Annars ska vi inte göra så mycket idag. Dottern ska på sina adepters konfirmation om en stund så hon springer omkring här och gör sig iordning. Mycket som ska fixas, bland annat har hon ett Jesusplåster på benet den tokan:)


Ha en bra dag i solen!

Av Pernilla - 5 maj 2007 21:11

Jag hade tänkt softa i eftermiddag/kväll men så blev icke fallet. Istället gick jag och sambon och hälsade på svärisarna i deras kolloni. Där grillade vi och pratade en stund innan vi traskade hemåt igen.


Nu ska vi slå oss ner i soffan och kolla på en film med lite ostbågar som sällskap.


Imorgon är en annan dag!

Av Pernilla - 5 maj 2007 14:31

Lite trött för det är så svårt att somna när det finns någon så trevlig att prata med. Oj, vad vi har skrattat. Och planerat! Först gick vi på stan och shoppade lite. Sen hem till H och käkade. Drack lite cider, åt godis, pratade och skrattade. Vi tog upp där vi slutade när vi vaknade imorse:) Men sen var jag tvungen att gå vid 13-tiden för hon skulle jobba. Men som sagt väldigt mysig och trevligt.


Idag ska jag bara softa tror jag. Kanske damma lite för jag såg att det var väldigt dammigt i fönsterkarmarna. Blir det väldigt fort här, är nog otäta fönster!

Av Pernilla - 4 maj 2007 08:48

Från mig till er, lite ögonfröjd:)


Lite foto som jag tog i lördags när vi promenerade i stugans omgivningar. Någon som vet vad det är fär växt på nedersta bilden? Den växte mitt i skogen och jag har aldrig sett en sån förr vad jag vet.

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards