Alla inlägg under november 2008

Av Pernilla - 19 november 2008 07:31

Igår var jag och lämnade blodprov för att se lithiumhalten i blodet och den var ff för låg så jag ska öka en tablett till. Sen träffade jag min bästa läkare för jag behövde prata av mig lite och gullig som han är så tar han emot mig utöver de andra patienterna. Måste säga att han är guld värd! Sent på eftermiddagen pratade jag med läkaren på avdelningen där jag var inlagd och sa att jag inte ville få mer ECT. Jag har mått så dåligt sen jag fick senast(nr 13) så jag får panik bara jag tänker på det. Never again!!! Minnesförlusten som jag fick då håller i sig. Och det är mer än en vecka sen. Jag kan fråga samma fråga med en kvarts mellanrum och kommer inte ihåg varken fråga eller svar. Har hjärtklappning och tungt att andas(vilket är antagligen är oro) och sen går jag som om jag är på fyllan, trampar snett hela tiden. Men annars mår jag mycket bättre än innan. Långt ifrån bra men mycket mycket bättre:)

Av Pernilla - 17 november 2008 07:54

Vill bara visa mina karaffynd från Reijmyre! Den röda har jag haft länge, över 10 år och har sen letat och letat efter en karaffkompis. Nu har jag sprungit på en massa gröna på tradera. Var bara tvungen att köpa. Det är snapskaraffer så "korken" är ett glas och så ska man ställa en vid varje gäst. Men ff har jag inte hittat någon röd och jag vet att det ska finnas i genomskinligt glas också. Får jaga:)

Av Pernilla - 14 november 2008 19:16

Om någon skulle springa på stipendium eller fonder som man kan söka så tipsa mig. När jag blir bättre skulle vi behöva åka iväg hela familjen någonstans för att hämta kraft och hitta tillbaka till varandra. 1 1/2 års sjukdom tar och tär och än är jag inte bra.........


Annars går dagarna sin gilla gång. Jag har lyckats få typ alla biverkningar man kan få av Lithiumet. De ska enligt broshyren jag fått gå över på ett par månader:( ........

Av Pernilla - 13 november 2008 19:54

Det får jag säga till mig själv hela tiden. Inte lätt att ändra på 40 års "duktig flicka beteende"! Men det ska gå.......Annars är jag inte som innan precis. Jag glömmer hela tiden vad jag sagt och inte sagt och vad andra sagt. Jobbigt! + att jag går som om jag är på fyllan när jag är ute och går. Trampar snett hela tiden:( Men det är skönt att vara hemma!!!!!!!!!!!!

Av Pernilla - 12 november 2008 08:47

Efter mycket tjat så fick jag äntligen bli utskriven....Vem hade anat att det skulle bli så svårt att komma därifrån......Fast jag ska dit igen som dagpatient varannan vecka för att få ect ett tag. Och sen måste jag gå till vårdcentralen en gång i veckan för att ta blodprov för att se så Lithiumhalten i blodet är som den ska. Men det ska nog bli bra när det är färdigt:)

Av Pernilla - 9 november 2008 16:56

Slutade jag att röka igen i fredags. Höll upp 10 år, började när jag mådde kasst och slutade igen nu när jag kände att jag inte behövde dom mer.....

Av Pernilla - 9 november 2008 09:40

Är hemma på permission igen. Hoppas snart bli utskriven för jag vill inte vara där mer. Men de måste ställa in en ny medicin först. Ska förhoppningsvis inte få mer ect. Fick förrgår och denna gången blev jag väldigt glömsk och trött. Tror att de gav mig en extra dos för att det var planerat som sista gången.

Av Pernilla - 1 november 2008 14:46

Har 24-timmarspermission från "gökboet". Vet inte hur länge jag kommer att vara inlagd. Har fått 10 ectbehandlingar och ska få på måndag igen. Sen ska jag få ny medicin som ska ställas in.


Här är förresten bilderna på min tatuering:

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards